Päivätyökeräys

Tervetuloa mukaan päivätyökeräykseen. Kerätyt varat käytetään lasten ja nuorten mielenterveyden edistämiseen. Niitä ei voi kohdentaa paikallisesti, vaan ne ohjataan valtakunnalliseen työhön. Täytä lomake, niin lähetämme sähköpostiin työlomakkeen sekä tietoa kerättyjen varojen käytöstä lasten ja nuorten hyväksi.

 

"*" näyttää pakolliset kentät

Päivätyökeräykseen ilmoittautuminen

Koulun yhteyshenkilö

Suostumus*
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Lasten ja nuorten mielenterveystyö

Lapsena ja nuorena opitut mielenterveystaidot suojaavat mieltä läpi elämän sekä auttavat kohtaamaan vastoinkäymisiä ja kriisejä.

Lasten ja nuorten kanssa tehtävän mielenterveystyön merkitys ja tärkeys on noussut vahvasti esiin tässä poikkeuksellisessa ajassa. Me teemme työtä, että yhä useammalla nuorella on mahdollisuus oppia mielenterveystaitoja ja jokainen tarvitseva saa ajoissa apua.

Päivätyökeräys

Sopiva ajankohta päivätyökeräykselle (taksvärkki) on koulun päätettävissä. Oppilas saa itse valita työpaikan ja ottaa yhteyttä kiinnostavaan kohteeseen. Hän voi työskennellä myös kotona tai tuttavan luona.

Kerättyjen varojen tilittäminen onnistuu suoralla tilillepanolla, koulukohtaisella viitenumerolla. Ilmoittaudu päivätyökeräykseen, niin luomme teidän oppilaitokselle oman lahjoitusviitteen. Jos haluatte tietää keräyksen loppusumman, niin ottakaa yhteyttä keräyksen jälkeen lahjoittajapalveluun: lahjoitukset (ät) mieli.fi

Mitä lahjoitusvaroilla tehdään?

Edistämme mielenterveyttä, opetamme mielenterveystaitoja ja teemme työtä ongelmien sekä itsemurhien ehkäisemiseksi. Puolustamme kaikkien yhtäläistä oikeutta hyvään mielenterveyteen. Teemme työtä mielen hyvinvoinnin puolesta varhaiskasvatuksessa, kouluissa, työikäisten sekä ikääntyneiden parissa. Tarjoamme apua vuorokauden ympäri ja autamme kriisien keskellä eläviä.