Samu vihreä tausta

Jokainen mieli tarvitsee lohtua

Osallistumalla Mielinauha-kampanjaan olet mukana antamassa apua ja lohtua niille, jotka sitä juuri nyt tarvitsevat. Lahjoita nyt.

Nuori henkilö Mielinauha rinnassa ja toisen henkilön käsi olkapäällä

Tukesi merkitsee

Jokakeväisellä Mielinauha-kampanjalla halutaan lisätä puhetta mielenterveydestä ja kerätään varoja mielenterveystyölle ja kriisiauttamiselle Suomessa. Maailman kriisien ja taloudellisen tilanteen myötä erityisesti kriisityön ja nuorten mielenterveystyön tarve on kasvanut. 

Lue lisää

Näytä tukesi – kanna vihreää Mielinauhaa

Näytä tukesi ja kanna vihreää Mielinauhaa. Nauhan hinta on 4 euroa. Mielinauha on myynnissä ajalla 30.3.-30.6.2024.

 

Katso ostopaikat
Mielinauha valkoinen tausta

Mielinauhan kampanjakasvo Samu Haber: “Ajattelin, että heikkoutta ei saa näyttää”

Kansainvälinen musiikkibisnes vei Samu Haberin välillä syviin vesiin, joissa hän yritti viimeiseen asti pärjätä yksin. Kevään Mielinauha-kampanjan kasvona hän haluaa tuoda esiin, ettei avun hakemisessa ole mitään hävettävää.

Lue Samun haastattelu

Mielinauhan 2024 suunnittelija Henna Lampinen: “En sopinut muodin muottiin”

Lapsena Henna Lampinen ei tykännyt käsitöistä ja teini-ikäisenä hänen ulkonäköään pilkattiin. Nyt Vuoden nuori suunnittelija 2023 suunnittelee vaatteita, jotka tuottavat iloa kaikenkokoisille.

Lue Hennan haastattelu
Juhani Koskinen

Juhani Koskinen: ”Ihmisten menetykset ovat vieneet minut syvimpiin alhoihin”

Mielen hyvinvointi on markkinointiyrittäjä ja viihdetaiteilija Juhani Koskiselle tärkeä aihe, koska hänellä on omakohtaista kokemusta myös mielenterveyden pettämisestä. Vaikeimmiksi paikoiksi elämässään hän nimeää ne kohdat, joissa on joutunut luopumaan tärkeistä ihmisistä.

Lue Juhanin haastattelu

Miten voit osallistua?

Voit osallistua Mielinauha-kampanjaan lahjoittamalla, perustamalla oman keräyksen tai ostamalla Mielinauhan tai Mielinauha-tuotteen myyntipisteistä.

Jokainen mieli tarvitsee lohtua. Auta nyt ja lahjoita.

Jokaiselle meistä tulee joskus elämässä eteen tilanteita, joissa omat voimat eivät riitä. Silloin tarvitaan tukea, rakkautta ja lohtua. Lahjoittamalla annat tukea ja lohtua niille, jotka juuri nyt sitä eniten tarvitsevat.