Nuori henkilö Mielinauha rinnassa ja toisen henkilön käsi olkapäällä

Tukesi merkitsee

 

 

Näin lahjoituksesi auttaa

Lahjoittamalla autat ehkäisemään mielenterveyden ongelmia ja vahvistamaan kaikenikäisten mielenterveyttä Suomessa.

MIELI ry tarjoaa matalan kynnyksen tukea ja apua vaikeissa elämäntilanteissa puhelimessa, kasvokkain ja verkossa. MIELI Kriisipuhelin päivystää suomeksi 24h vuoden jokaisena päivänä.  

Teemme myös edistävää mielenterveystyötä neuvolasta ikääntyneisiin, jotta yhä useampi osaisi vahvistaa omaa ja läheistensä mielenterveyttä.

“MIELI ry:n tarjoamalle kriisiavulle ja mielenterveyttä vahvistavalle työlle on tässä ajassa todella suuri tarve. Mielenterveys on voimavara, joka auttaa jaksamaan ja suojaa elämänkriiseissä. On myös tärkeää, että vaikeaan elämäntilanteeseen ja pahaan oloon on matalalla kynnyksellä tukea ja apua tarjolla. Tällä ehkäistään mielenterveyden ongelmia ja sitä, että vaikeudet eivät pääsisi kasautumaan”, MIELI ry:n toiminnanjohtaja Sari Aalto-Matturi tiivistää. 

Tuellasi voimme auttaa yhä useampaa puhelimessa, verkossa ja kasvokkain. Järjestämme myös vertaistukiryhmiä esimerkiksi läheisensä menettäneille ja haavoittuvassa asemassa oleville nuorille.

Lahjoita nyt

 

Esimerkkejä lahjoitusvarojen käytöstä:

15 €

MIELI Kriisipuhelin vastaa apua tarvitsevan soittoon

Kiitos. Tästä oli todella paljon hyötyä, kun sain purkaa omia tunteita ja tuli olo, että kaikki järjestyy kyllä.” Palaute MIELI Kriisipuhelimesta

 

30 € 

Tukea tarvitseva pääsee purkamaan pahaa oloaan kriisityöntekijän kanssa

”Olen erittäin kiitollinen saamastani avusta suruaikanani. Kiitos tosi paljon tuesta.”  Asiakaspalaute

75 €

Vertaistukiryhmän tapaaminen

Keskustelutuki auttoi jäsentämään omaa ajattelua ja saamaan uusia näkökulmia sekä vinkkejä, miten voisi toimia.Asiakaspalaute


Jokainen mieli tarvitsee lohtua. Auta nyt ja lahjoita.

Jokaiselle meistä tulee joskus elämässä eteen tilanteita, joissa omat voimat eivät riitä. Silloin tarvitaan tukea, rakkautta ja lohtua. Lahjoittamalla annat tukea ja lohtua niille, jotka juuri nyt sitä eniten tarvitsevat.