Tehdäänkö yhteistyötä mielenterveyden hyväksi?

MIELI ry tarjoaa yrityksellenne monia erilaisia mahdollisuuksia edistää mielenterveyttä Suomessa. Ole yhteydessä, ja puhutaan lisää!

Mielinauha-kampanja

Mielinauha on MIELI ry:n valtakunnallinen kampanja, jonka tuotoilla tuetaan kotimaista mielenterveystyötä ja kriisityötä. Kampanjassa kannustetaan ihmisiä puhumaan mielenterveydestä ja mielen ongelmista ja siten vähennetään ongelmiin liittyvää leimautumista.

Vuosittain toistuva Mielinauha-kampanja muistuttaa kaikkien oikeudesta hyvään mielenterveyteen ja kerää varoja MIELI ry:n tekemään mielenterveystyöhön ja kriisiauttamiseen.

Mielinauha-kampanjaa tähditti vuonna 2023 Suomen suosituimpiin artisti Erin.

Osallistua voi omalla tavalla

Yrityksenne voi osallistua Mielinauha-kampanjaan esimerkiksi lahjoittamalla osan tuotteen tai palvelun hinnasta keräykseen tai toimimalla Mielinauhojen jälleenmyyjänä. Ota yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri teidän yritykselle paras tapa auttaa. Lämmin kiitos tuestanne!

Ota yhteyttä

Haluaisiko yrityksenne tehdä yhteistyötä MIELI ry:n kanssa? Onko teillä ideoita tai ajatuksia, mitä voisimme yhdessä tehdä mielenterveystyön hyväksi? Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme asiaan.


Viesti lahjoittajapalveluun

Haluan(Pakollinen)
Nimi