Tue mielenterveyttä yrityksenä

Vahvistetaan yhdessä mielenterveyttä Suomessa! Yrityksenä voit olla mukana tukemassa kotimaista mielenterveystyötä joko lahjoittamalla tai tulemalla yrityskumppaniksi. Varmistetaan yhdessä parempi yhteiskunta, jossa jokaisella on oikeus parempaan mielenterveyteen ja kriisiapuun hädän hetkellä.

Lahjoittajapalvelu vastaa ma-pe klo 9-15 numerosta 040 184 3779 tai sähköpostilla lahjoitukset (a) mieli.fi. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön.

Valitse yrityksellenne paras tapa auttaa

Tule yrityskumppaniksi

Toimintaamme voi lähteä tukemaan pitkäaikaisemmalla yhteistyöllä tai esimerkiksi osallistumalla keväiseen Mielinauha-kampanjaan. Ota yhteyttä, niin puhutaan lisää!

Tee yrityslahjoitus

Yrityksen lahjoitus on arvokas apu mielenterveyden hyväksi tehtävälle työlle. Lahjoittajana olette mukana tarjoamassa kriisiapua ja ennaltaehkäisemässä ongelmia.

Perusta oma tapahtuma tai keräys

Haluatko järjestää mielenterveystyön hyväksi oman keräystapahtuman? Voit perustaa oman keräyksen yksityishenkilönä, yrityksenä tai yhteisön edustajana.

Sirpa Huuskonen Tokmanni

Tokmannin henkilöstö- ja vastuullisuusjohtaja Sirpa Huuskonen: ”Jokainen voi tehdä jotakin, jotta meidän kaikkien mieli voisi paremmin.”

Tokmanni on MIELI ry:n vanhin Mielinauha-kampanjan kumppani. Vuonna 2024 mielenterveyden hyväksi myydään myymälöissä tuotteita useammasta tuoteryhmästä ja yhteistyöstä on tullut ympärivuotista.

Lue lisää

Espresso House

Kahvikuppi kerrallaan hyvän mielen puolesta

MIELI ry:n yhteistyökumppani Espresso House haluaa olla mukana vähentämässä yksinäisyyttä ja tukea mielen hyvinvointia vahvistavaa työtä.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Haluaisiko yrityksenne tehdä yhteistyötä MIELI ry:n kanssa? Onko teillä ideoita tai ajatuksia, mitä voisimme yhdessä tehdä mielenterveystyön hyväksi?

Lahjoittajapalvelu vastaa ma-pe klo 9-15 numerosta 040 184 3779 tai sähköpostilla lahjoitukset (a) mieli.fi

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön lomakkeella, niin palaamme asiaan.


Viesti lahjoittajapalveluun

Haluan(Pakollinen)
Nimi

Mielipotti-keräys

Onko yrityksessänne suunnitelmissa hyväntekeväisyystempaus tai tapahtuma, jolla on tarkoitus kerätä varoja? Mielipotti on luotettava ja helppokäyttöinen alusta, jonka kautta voi haastaa yhteistyökumppaneita lahjoittamaan. Se soveltuu myös erilaisiin merkkipäivä- tai juhlakeräyksiin.