Nainen ja lapsi puistossa

Perusta juhla- tai muistokeräys mielenterveyden hyväksi

Juhla- tai muistokeräys oman merkkipäivän kunniaksi tai läheisen muistolle on kaunis ele. Lahjoitusten avulla vahvistamme mielenterveyttä elämänkulun kaikissa vaiheissa sekä ehkäisemme mielenterveyden ongelmia ja itsemurhia tarjoamalla tukea elämän kriiseissä.

Perusta keräys joko täyttämällä alla oleva lomake, jolloin saat keräyskohtaisen viitenumeron ja maksutiedot sähköpostiisi tai perusta oma keräys Mielipotti-alustalla.

Mielipotti on alusta, jolla voit luoda oman keräyksen mielenterveystyön hyväksi. Voit jakaa keräyksesi linkkiä helposti joko sähköpostilla tai somessa sekä seurata potin kertymistä reaaliajassa.

Juhla- tai muistokeräys

Perusta oma keräys juhlistamaan merkkipäivääsi tai läheisesi muistolle. Saat keräyskohtaisen viitenumeron ja maksutiedot sähköpostiisi täytettyäsi lomakkeen. Halutessasi saat sähköpostilla keräyksesi loppusumman sekä lahjoittajien nimet noin kahden viikon kuluttua tilaisuuden päivämäärästä.

Saaja: MIELI Suomen Mielenterveys ry
Tilinumero: FI23 8000 1800 2830 05

"*" näyttää pakolliset kentät

Keräyksen perustajan tiedot

Valitse lahjoituskohde*
Hidden
Lahjoituksista tehty kooste
Jos haluat, välitämme sinulle lahjoittajien nimet ja lahjoitusten kokonaissumman noin kahden viikon kuluttua tilaisuuden päivämäärästä.
Tilaisuuden päivämäärä*
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Suostumus*