Päivätyökeräys eli taksvärkki

Tervetuloa ilmoittautumaan päivätyökeräykseen. Kerätyt varat käytetään lasten ja nuorten mielenterveyden vahvistamiseen Suomessa. Lahjoittajien avulla tarjoamme nuorille tukea elämän kriiseissä ja ehkäisemme mielenterveyden ongelmia sekä itsemurhia. Tuella autetaan vähentämään nuorten yksinäisyyttä, koulukiusaamista ja syrjäytymistä. Halutessanne toimitamme yhteenvedon keräyksenne kokonaissummasta.

Ei jätetä nuoria yksin huolien ja ongelmien kanssa. Aloita päivätyökeräys ja täytä ilmoittautumislomake. Saat sähköpostiisi tarvittavat  materiaalit.

 

"*" näyttää pakolliset kentät

Päivätyökeräykseen ilmoittautuminen

Koulun yhteyshenkilö

Suostumus*
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Päivätyökeräys eli taksvärkki

Sopiva ajankohta päivätyökeräykselle (taksvärkki) on koulun päätettävissä. Oppilas saa itse valita työpaikan ja ottaa yhteyttä kiinnostavaan kohteeseen. Hän voi työskennellä myös kotona tai tuttavan luona.

Kerättyjen varojen tilittäminen onnistuu suoralla tilillepanolla, koulukohtaisella viitenumerolla. Ilmoittaudu päivätyökeräykseen, niin luomme teidän oppilaitokselle oman lahjoitusviitteen. Jos haluatte tietää keräyksen loppusumman, niin ottakaa yhteyttä keräyksen jälkeen lahjoittajapalveluun: lahjoitukset (at) mieli.fi

Lasten ja nuorten mielenterveystyö

Lapsena ja nuorena opitut mielenterveystaidot suojaavat mieltä läpi elämän sekä auttavat kohtaamaan vastoinkäymisiä ja kriisejä.

Lasten ja nuorten kanssa tehtävän mielenterveystyön merkitys ja tärkeys on noussut vahvasti esiin tässä poikkeuksellisessa ajassa. Me teemme työtä, jotta yhä useammalla lapsella ja nuorella on mahdollisuus oppia mielenterveystaitoja ja yhä useampi nuori saa tarvitsemansa avun ajoissa.

Mitä lahjoitusvaroilla tehdään?

Edistämme mielenterveyttä, opetamme mielenterveystaitoja ja teemme työtä mielenterveysongelmien sekä itsemurhien ehkäisemiseksi. Puolustamme kaikkien oikeutta hyvään mielenterveyteen. Teemme työtä mielen hyvinvoinnin puolesta varhaiskasvatuksessa, kouluissa, työikäisten sekä ikääntyneiden parissa. Autamme elämän kriiseissä vuorokauden ympäri maksutta ja ilman lähetettä.

Lahjoittajapalvelu

lahjoitukset (at) mieli.fi
040 184 3779 / arkisin klo 9-15

Ota yhteyttä