Mielipotti-keräys

Mielipotti on alusta, jolla voit luoda oman keräyksen mielenterveystyön hyväksi. Voit haastaa keräykseen mukaan tuttavapiirisi ja seurata, miten potti kertyy kohti asettamaasi tavoitetta. Keräystäsi on helppo jakaa sähköpostilla tai somen kanavissa.

Perusta oma potti Avautuu uudessa ikkunassa
Teinit taistelevat koripallosta

Mihin keräysvarat käytetään?

Mielipotti on luotettava ja helppokäyttöinen työkalu oman keräyksen järjestämiseen. Kaikki sen kautta kerätyt rahat tulevat lyhentämättöminä MIELI ry:n työn tukemiseen. Varat käytetään Suomessa ja niillä tehdään työtä, jotta yhä useammalla olisi mahdollisuus hyvään mielenterveyteen ja tukeen sekä apuun vaikeissa elämäntilanteissa.

Näin perustat keräyksen

Mielipotin perustaminen on helppoa ja nopeaa.

1. Avaa Mielipotti

Avaa oma Mielipotti ja muokkaa se haluamallasi tavalla. Voit nimetä sen merkkipäivän tai muun juhlan mukaiseksi ja vaihtaa teemaan sopivan kansikuvan ja pikkukuvan. Mielipotti tarjoaa kaksi vaihtoehtoa: tiimipotti tai oma potti. Suosittelemme käyttämään valintaa oma potti, sillä se on käyttäjäystävällisempi.

2. Kutsu ystävät mukaan

Kutsu ystäväsi mukaan jakamalla Mielipottisi linkkiä, jonka saat kirjauduttuasi järjestelmään. Linkkiä on helppo jakaa sähköpostilla ja somen kanavissa.

3. Seuraa lahjoitusten karttumista

Seuraa reaaliaikaisesti lahjoitusten karttumista ja lue sinulle jätettyjä viestejä.

Tee yrityslahjoitus