kaksi nuorta juttelee huolistaan puistossa

Lahjoita nuorten mielenterveydelle

Ilmastonmuutos, sodat ja koronavuodet ovat kuormittaneet nuorta mieltä. Nuoret kärsivät ahdistuksesta, masennuksesta, syömishäiriöistä ja itsetuhoisuudesta. Liian monet ovat jääneet yksin huoliensa ja mielenterveysongelmiensa kanssa.

Sekasin-chattiin otti viime vuonna yhteyttä 160.000 lasta ja nuorta. Vain joka neljänteen yhteydenottoon pystyttiin vastaamaan.

Lahjoittajien avulla tarjoamme nuorille tukea elämän kriiseissä ja ehkäisemme mielenterveyden ongelmia sekä itsemurhia. Tuellasi autat ehkäisemään nuorten yksinäisyyttä, koulukiusaamista ja syrjäytymistä. Sinä voit auttaa.

Lahjoita nyt

Mistä idea Toivon Talkoot -keräykselle?

Ideaparkin ja Maskun perustaja, Toivo Sukari täyttää keväällä 70 vuotta. Merkkipäivän tiimoilta hänelle syntyi ajatus tehdä jotain merkittävää lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja mielenterveyden edistämiseksi, sillä teema on lähellä hänen sydäntään. Idea jalostui keräykseksi, jolla kerätään varoja lasten ja nuorten mielen­terveystyöhön. Kumppaniksi valikoitui maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö, MIELI ry. Toivo Sukari lahjoittaa itse 70 000 euroa keräyksen pohjaksi ja haastaa kaikki osallistumaan mukaan keräykseen.

Lahjoita nyt nuorten mielenterveydelle

Ei jätetä nuoria yksin huolien ja murheiden kanssa. Auta nyt.